IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Nina Morić se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, otkrila je sve...

U junu je hitno operirana, a rekla je kako su joj se doktori morali boriti za život.

  • Estrada

  • 14. Nov. 2023  

  • 0

Nina Morić jedna je od najuspješnijih manekenki iz regiona sa zavidnom karijerom, no zadnjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti.

Trenutno živi u Milanu, a nedavno je gostovala u talijanskoj emisiji ''Verissimo'' gdje je pričala o teškom razdoblju u životu.

''Trebali su mir i tišina da se posvetim sebi. Imala sam težak period u životu, ali s druge strane bilo je lijepo'', rekla je Nina i dodala kako joj je ovo posljednji intervju.

U junu je hitno operirana, a rekla je kako su joj se doktori morali boriti za život.

''Život mi je bio u opasnosti zbog sepse koju sam imala. Davali su mi razne antibiotike, doktori nisu znali kako mi pomoći'', ispričala je.

''Htjela sam umrijeti. Oprostila sam samoj sebi, ali bih voljela i kad bi mi se ispričali ljudi koji su me povrijedili i napustili'', rekla je.


''Želim da moja djela pričaju umjesto mene. Moj sin je moje svjetlo u životu'', rekla je Nina te se rasplakala.

Nina je na svom Instagramu podijelila i fotografije intervjua, a mnogi na njima našu 47-godišnju manekenku ne bi prepoznali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...