“MONTENEGRINSKA KUR***TIJA DRAGINJA VUKSANOVIĆ”: U novoj Šešeljevoj knjizi jedini sadržaj vrijeđanje bivše crnogorske političarke

Knjigu je objavio Komitet za odbranu Vojislava Šešelja Srpske radikalne stranke “Velika Srbija”

  • Regija

  • 14. Nov. 2023  

  • 2

Osuđeni ratni zločinac i predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj objavio je knjigu u kojoj vrijeđa bivšu poslanicu Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginju Vuksanović-Stanković, kako su je nazvali procrnogorski kolege, štit i mač nezavisne, građanske i evropske Crne Gore koji, prema njihovim riječima, nikada neće moći da probiju niti polome propali sanjari “srpskog sveta”, piše Stav.ba.

Naziv nove knjige ovog ratnog zločinca je “Montenegrinska kur***tija Draginja Vuksanović” i u njoj Vojislav Šešelj na najbrutalniji način napada dostojanstvo nekadašnje zastupnice i kandidatkinje za predsjednicu Crne Gore Draginje Vuksanović-Stanković, ali i parlamenta i države Crne Gore.

Knjigu je objavio Komitet za odbranu Vojislava Šešelja Srpske radikalne stranke “Velika Srbija”. Vojislav Šešelj je o svojoj knjizi govorio na srbijanskoj televiziji TV Happy, koja se može naći u ponudi kablovskih operatera širom regije.

Draginja Vuksanović-Stanković je, izuzmemo li politički angažman, i antiratna aktivistkinja, a iz direktnog političkog djelovanja povukla se početkom godine uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.

Potez Vojislava Šešelja naišao je na brojne osude kako u Srbiji, tako i Crnoj Gori i kompletnoj regiji.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...