NEDA UKRADEN O VEZI SA SAŠOM POPOVIĆEM: "Bili smo slobodni, družili smo se, bilo je lijepo, kad je..."

(...) prestalo biti lijepo, završili smo.

  • Estrada

  • 15. Nov. 2023  15. Nov. 2023

  • 0

Pjevačica Neda Ukraden progovorila je o najintrigantnijim dijelovima autobiografije koja je svojevremeno uzburkala javnost.

Ona je iznijela detalje i o nekadašnjem zabavljanju sa Sašom Popovićem, o čemu se i dan-danas priča.

"Sa Popovićem je bilo lijepo druženje, sve je bilo lijepo. Nisam rekla da sam ja htjela avanturu, mi smo se družili, događaji, priredbe... Bili smo slobodni, družili smo se, bilo je lijepo, kad je prestalo biti lijepo, završili smo. Ja sam sve bitno o karakteru našeg zajedničkog druženja rekla, ko pročita znaće zašto nismo zajedno", izjavila je Neda na jednoj beogradskoj televiziji:

"Sad se svako malo snimaju filmovi po realnim ili izmišljenim pričama, ja sam htjela da, dok sam pri zdravoj pameti, napišem nešto o svim životu. Priprema se i drugi dio."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...