SARAJEVSKI PJEVAČ NAPRAVIO "PROBLEM" U SRBIJI: Dino Merlin izazvao pravu pomutnju, "preselio" Crvenu zvezdu u...

Prvi je 18. drugi 19. a iako postoji pauza i druga dva nastupa su 21. i 22. novembra.

  • Show

  • 16. Nov. 2023  

  • 1

Crvena zvezda će se bar jednom ove sezone vratiti u "Pionir". Crveno-bijeli će igrati sa Mornarom u osmom kolu ABA lige od 20 sati na staroj adresi, a razlog za to je - Dino Merlin. Poznati pjevač prvo je napravio "problem" Partizanu, a sada i Zvezdi. 

On je prvobitno zakazao koncert u Beogradskoj Areni u petak 17. novembra, ali onda je to uspjelo da se riješi tako što je svoj prvi nastup u Beogradu pomjerio za dan kasnije. Ipak, Crvena zvezda meč ABA lige neće moći da odigra u ponedjeljak kako je planirano zato što je Dino Merlin zakazao čak četiri koncerta u "Areni".

Prvi je 18. drugi 19. a iako postoji pauza i druga dva nastupa su 21. i 22. novembra nije moguće pripremiti "Arenu" na vrijeme za košarkaški meč između dva nastupa estradnog umjetnika. Zbog toga će Zvezda igrati u "Pioniru" i već je navela na koji način će nosioci sezonskih karata moći da prisustvuju ovom meču.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...