BRAT NENADA NEŠIĆA GRADI ZGRADU NA TREBEVIĆU: Radovi počinju 1. decembra

Inače, isti investitor već je izgradio jedan objekat – Trebević Residence, a sada kreće i u gradnju druge zgrade. U oba slučaja riječ je o apartmanskim zgrada.

  • Ekonomija

  • 16. Nov. 2023  

  • 0

Ovih dana počinje gradnja još jedne stambene zgrade na Trebeviću.

Riječ je o objektu nazvanom Trebević Residence Premium koji će se graditi na lokalitetu Brus, izvještava BiznisInfo.ba.

Kako saznaje BiznisInfo.ba, investitor je kompanija N Trade, čiji je vlasnik Predrag Nešić. Sam Nešić nam je potvrdio ovu informaciju.

alt

Kako nam je kazao, gradnja će početi 1. decembra a očekivani završetak grubih radova je april 2024. godine.

"Zgrada će imati prizemlje plus 6 spratova, a sadržavat će apartmane od 37 do 48 m2. U prizemlju su planirani poslovni prostori", kazao je Nešić za BiznisInfo.ba.

Prema njegovim riječima, prodaju i oglašavanje vrši agencija Stanpromet.

Inače, isti investitor već je izgradio jedan objekat – Trebević Residence, a sada kreće i u gradnju druge zgrade. U oba slučaja riječ je o apartmanskim zgrada.

alt

Predrag Nešić je, inače, brat državnog ministra sigurnosti Nenada Nešića.

Ove objekte treba razlikovati od projekta Trebević Hills, o kojem smo također pisali, a čija je gradnja najavljena na drugom, nižem lokalitetu, između Sunnylanda i hotela Pino te je izazvala puno negativnih rekcija Sarajlija. Iza ovog projekta stoje drugi investitori.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...