SAVO MILOŠEVIĆ PROMIJEŠAO SASTAV: Ovih 11 “Zmajeva” napada Luksemburg

Put ćemo tražiti kroz baraž u martu iduće godine.

  • Sport

  • 16. Nov. 2023  

  • 0

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od 20.45 sati igra u gostima protiv Luksemburga meč 9. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, piše Raport.ba.

Kako je i najavio, selektor "Zmajeva" Savo Milošević je rekao kako želi iskoristiti preostale dva meča kvalifikacija kao bi isprobao neke nove igrače s obzirom na to da smo izgubili šanse za prolaz za Euro kroz kvalifikacije.

Put ćemo tražiti kroz baraž u martu iduće godine.

Milošević je za večerašnji duel izabrao sljedećih 11 igrača: Vasilj - Dedić, Mujakić , Gojković, Kovačević -Hadžiahmetović, Krunić, Cimirot - Stevanović, Hamulić, Tabaković.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...