VOZILO KOJE JE ULETJELO U KAFANU UNIŠTENO: Prvi snimci sa mjesta stravične nesreće (FOTO)

U nesreći su uečstvovala dva automobila koja su sada od siline udara ostala smrskana dok je vozilo koje je uletjelo u kafanu neprepoznatljivo

  • Hronika

  • 16. Nov. 2023  

  • 0

U stravičnoj nesreći koja se dogodila večeras na Zrenjaninskom putu u Borči (Srbija) poginula je jedna osoba dok su tri povrijeđene.

U nesreći su uečstvovala dva automobila koja su sada od siline udara ostala smrskana dok je vozilo koje je uletjelo u kafanu neprepoznatljivo, javlja Blic.

Kako navode tamošnji mediji u udesu je učestvovao otac Peđe Stojakovića a povrijeđeno je i jedno dijete.

"Čula sam da je jedan automobil htio da skrene. Od siline udarca uletio je u kafanu. Dijelovi sivog automobila su svuda po putu. Rotacije odzvanjaju. Dva vatrogasna vozila su tu. Plašimo se da ima mrtvih jer u toj kafanici uvijek sjede lokalci. Prednji dio kafane je isto uništen od vozila. Odmah pored je kanal, tu je voda duboka, pukom srećom vozilo nije proletilo kroz kafanu i završilo u vodi", rekla je jedna od žena koja je bila očevidac nesreće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...