SRETAN ZAVRŠETAK: Pronađena djevojčica za koju je majka sumnjala da je oteta

Podsjetimo, ona je danas oko 13 sati, posljednji put viđena kod restorana, a njena majka je grcajući u suzama rekla da samo želi da nađe svoje dijete što prije i da misli da je oteta.

  • Hronika

  • 09. Dec. 2023  

  • 0

Pronađena je S.P. (17) iz Borče (Srbija) koja je danas posljednji put bila viđena kod restorana "Franš" oko 13 sati i za kojom su roditelji tragali.

Vijest da je pronađena potvrdila je njena majka.

"Da, pronađena je, ali ne znamo gdje je bila. Radimo na tome da saznamo", rekla je majka za Telegraf.rs.

Podsjetimo, ona je danas oko 13 sati, posljednji put viđena kod restorana, a njena majka je grcajući u suzama rekla da samo želi da nađe svoje dijete što prije i da misli da je oteta.

"Ništa ne znam! Samo hoću da je nađem što prije. Sad idem ka stanici policije. Ona se vraćala sa žurke u Mladenovcu i od tada je nema. Ja sam je zvala, neko se javio, čula se buka u autobusu, ali ne i ona. Ne znam šta joj se desilo! Šta ako mi je dijete oteto. Otac je zvao, moj bivši suprug, burnije je reagovao, ona se javila i rekla da ide ka meni, ali je od tada nema. Mislim da je bila primorana da se javi. Nju zove armija ljudi, nemoguće da se nikome ne javi. Telefon joj je uključen, idem da joj lociraju telefon. Molim sve da pomognu, ako je vidite, javite, molim vas", rekla je ona danas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...