„DAJTE VINA, HOĆU LOM….“: Pripiti Vučić s gostima zapjevao pjesmu Harisa Džinovića, redaju se komentari na društvenim mrežama, oglasio se i Bursać…

Uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama,

  • Regija

  • 17. Nov. 2023  17. Nov. 2023

  • 3

Nakon svečane ceremonije otvaranja Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana i bilateralnih sastanaka, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, zajedno s predsjednikom Vlade Sjeverne Makedonije Dimitrom Kovačevskim, i crnogorskim predsjednikom Jakovom Milatovićem snimljen na večeri u beogradskom restoranu.

Na Instagramu je objavljen snimak iz restorana, a Vučić je, zajedno s okupljenima, zapjevao poznatu pjesmu Harisa Džinovića "Dajte vina, hoću lom".

- Neka živi prijateljstvo između Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije, stoji u objavi na Vučićevom Instagramu.

Uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama, a oglasio se i banjalučki novinar Dragan Bursać.

- Baš transfer blama, poručio je Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...