DALEKO OD BLAMAŽE: Edin Džeko odmara u Dubaiju, u društvu je srbijanskog folkera - "Drago mi je što sam konačno upoznao..."

Slobodne dane koje je dobio od Fenerbahčea tokom reprezentativne pauze Dijamant je iskoristio da skokne do elitne destinacije.

  • Zabava

  • 17. Nov. 2023  17. Nov. 2023

  • 2

Edin Džeko zatražio je od selektora fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Save Miloševića da preskoči novembarsko okupljanje Zmajeva, a njegovom zahtjevu je i udovoljeno.

Slobodne dane koje je dobio od Fenerbahčea tokom reprezentativne pauze Dijamant je iskoristio da skokne do Dubaija.

Tamo je završio u društvu srbijanskog folklera Radiše Trajkovića poznatijeg kao Đani.

Đani je fotografiju s Džekom objavio na Instagramu uz poruku da mu je drago što je konačno upoznao bh. napadača, prenosi Faktor.

"Drago mi je što sam konačno upoznao ovog velikog gospodina", napisao je Đani.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...