MERLIN U BEOGRADU PONOVO NAPUNIO ARENU: Na koncertu i brojne poznate ličnosti

Među publikom su i brojne poznate ličnosti

  • Estrada

  • 19. Nov. 2023  19. Nov. 2023

  • 1

Dino Merlin večeras održava svoj drugi po redu koncert u Beogradu, a isti je započeo pjesmom "Da šutiš". 


"Vi ste fantastični! Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor, sve ovo je kao nekada", kazao je Dino obraćajući se publici.

Bh. kantautor se večeras na bini pojavio u šljokičastoj jakni.

Nakon prve pjesme svjetla su se ugasila, a publika je počela da vrišti, dok je Dino onda zapjevao svoj jedan od najvećih hitova "Kad si rekla da me voliš".

Među publikom su i brojne poznate ličnosti, a među njima su pjevačica Maja Berović, direktor Partizana Ostoja Mijailović i njegova supruga Milica te Veljko Piljikić, suprug Seke Aleksić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...