LEGENDARNOM MOSTARCU SVE JE JASNO: Sergej Barbarez komentirao šanse Zmajeva u baražu, oglasio se i Zeljković

Olakšavajuća okolnost je ta što i polufinale, ali i eventualno finale igramo na domaćem terenu.

  • Sport

  • 23. Nov. 2023  

  • 0

Reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će težak zadatak da preko baraža izbori nastup na Evropskom prvenstvu koje se naredne godine igra u Njemačkoj.

Naše reprezentativce u polufinalu čeka utakmica protiv Ukrajine, a ukoliko prođeno u finalu igramo protiv pobjednika susreta između Izraela i Islanda.

Olakšavajuća okolnost je ta što i polufinale, ali i eventualno finale igramo na domaćem terenu.

Žrijeb je prokomentarisao i bivši kapiten reprezentacije BiH, Sergej Barbarez, a to je ponovo uradio u svom stilu.

"Znači, sav optimizam se svodi na igramo kući", napisao je Barbarez.

Šanse Zmajeva komentirao je i predsjednik Saveza Vico Zeljković.

“Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika u baražu za Europsko prvenstvo, ali mi od našeg cilja ne odustajemo, uprkos rezultatima koji u prethodnom periodu nisu bili u skladu sa očekivanjima.

Imamo četiri mjeseca da se pripremimo za ove susrete i vjerujem da stručni štab i nogometaši mogu napraviti historijski rezultat i plasirati se na Euro”, poručio je Zeljković

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...