DENIS ZVIZDIĆ ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI BiH: "Gradimo budućnost domovine kao demokratske, interkulturne, antifašističke i evropske države"

"Dvadeset peti novembar 1943. godine je dan koga se s ponosom moramo sjećati kao dana obnove državnosti i ideje moderne i suverene Bosne i Hercegovine, zajedničke i nedjeljive domovine svih njenih ravnopravnih naroda i građana”, naveo je Zvizdić.

  • Vijesti

  • 24. Nov. 2023  

  • 5

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić uputio je čestitku svim Bosancima i Hercegovcima u povodu 25. novembra, Dana državnosti BiH.

“Dragi moji sugrađani, Bosanci i Hercegovci, čestitam vam Dan državnosti naše jedine domovine Bosne i Hercegovine. Hiljadugodišnja historija i kontinuitet BiH dovoljno govore o državnosti naše zemlje. Dvadeset peti novembar 1943. godine je dan koga se s ponosom moramo sjećati kao dana obnove državnosti i ideje moderne i suverene Bosne i Hercegovine, zajedničke i nedjeljive domovine svih njenih ravnopravnih naroda i građana”, naveo je Zvizdić.

Potom dodao:

“Dragi Bosanci i Hercegovci, pozivam vas da svi zajedno, svojim kontinuiranim radom za opće dobro, gradimo budućnost naše domovine kao demokratske, interkulturne, antifašističke i evropske države jednakopravnih građana i ravnopravnih naroda. Provedite ovaj dan u zdravlju i miru zajedno sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama”, piše u čestitki zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH Denisa Zvizdića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...