DODIKOVA JURIŠNICA SANJA VULIĆ ZAPJENILA: "'Trojka' došla u Banja Luku da provocira. Konaković i ekipa ponižavaju srpske grobove ovakvim performansima"

"Vršljanje po RS i provokacije najviše pogađaju one koji su se borili za RS", rekla je Vulić

  • Politika

  • 25. Nov. 2023  

  • 3

Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Sanja Vulić izjavila je da su predstavnici "trojke" danas u Banja Luku došli samo s jednim ciljem, a to je provokacija.

Vulića je istakla da su pripadnici MUP-a RS po ko zna koji put pokazali profesionalizam i opredijeljenost da zaštite svakog ko boravi u RS.

"Borci Vojske RS poštuju Opšti okvirni sporazum za mir u BiH, 21. novembar je datum koji treba da svi obilježavamo. Vršljanje po RS i provokacije najviše pogađaju one koji su se borili za RS", rekla je Vulić Srni.

Ona je dodala da Konaković i ekipa ponižavaju srpske grobove ovakvim performansima.

"Zanima me, hoćete li odobriti obilježavanje 9. januara, Dana RS u Plavoj sali Parlamentarne skupštine BiH? Sarajevo je i naše, koliko je i Banja Luka vaša", istakla je Vulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...