POMNO ODABRANO: Penelope Cruz zablistala u romantičnoj haljini poznatog francuskog brenda (FOTO)

U New Yorku se sinoć održala 33. dodjela nezavisnih filmskih nagrada Gotham koja je okupila brojne svjetske zvijezde iz filmske industrije.

  • Žena

  • 28. Nov. 2023  

  • 0

Slavne žene privlačile su pažnju pomno odabranim odjevnim kombinacijama, a među njima se posebno istaknula glumica Penélope Cruz, koja je nominirana za najbolju sporednu ulogu u filmu "Ferrari".

Slavna glumica od 2018. je ambasadorica luksuzne modne kuće Chanel pa je i za ovaj događaj odabrala haljinu s potpisom te francuske kuće. Haljina iz kolekcije za zimu 2023./2024. prelijepoj je glumici stajala kao salivena i naglasila je siluetu.

Istovremeno zavodljiva i nježna, bijela maksi haljina efektna je zbog dugih rukava, te elegantnog ovratnika koji ju je učinio još profinjenijom, posebno jer ga je ukrasila srebrnom ogrlicom. 

Penelope Cruz na dodjeli nagrada GothamPenelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham (Foto: Profimedia)

 

Detalji uvijek čine razliku, a Penelope je svoju najnoviju kombinaciju zaokružila decentnim srebrnim nakitom, od kojega su se posebno istaknule naušnice te ogrlica. Poznata crnka nedavno je promijenila boju kose pa je za ovu priliku kosu jednostavno raspustila kako bi naglasila medene pramenove, navodi Zadovoljna.hr.

Penelope Cruz na dodjeli nagrada GothamPenelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...