NAKON NOVOG DEBAKLA CRVENE ZVEZDE: Nevjerovatna izjava izraelskog trenera…

„Primili smo glupe golove, dešava se to. Stvarali smo više šansi, napadali, ali se to nije vidjelo po rezultatu", kazao je on.

  • Sport

  • 29. Nov. 2023  

  • 1

Barak Bahar, izraelski trener na klupi Crvene zvezde ne planira da podnese ostavku poslije poraza od Young Boysa i zauzimanja zadnjeg mjesta u grupi Lige prvaka.

Bahar je nakon utakmice kazao da je Crvena zvezda počela dobro, igrala presing kako je želio i stvorila tri šanse u prvih šest minuta. Kazao je da je pozitivno što je i pored dva primljena gola ekipa napadala do kraja.

 „Nikada ne odustajem. Vjerujem u ekipu i tim“, rekao je Bahar.

Da li je ovo veliki neuspjeh kluba i vas kao trenera?

„Jeste neuspjeh što smo posljednji u grupi. Moramo da gledamo pozitivne stvari, davali smo sve od sebe na svakom meču. Trebalo je i da nas sreća isprati. Moramo da podignemo glave.

Prečesto se od vas čuje da ova ekipa nije imala sreće?

„Ne mogu da odem na teren i postignem gol, nisam taj. To moraju da urade igrači. Dešavaju se ovakve stvari. Stvarali smo velike šanse, imali šest ili sedam stopostotnih.“

Odbrana je ponovo pravila dosta grešaka?

„Primili smo glupe golove, dešava se to. Stvarali smo više šansi, napadali, ali se to nije vidjelo po rezultatu.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...