"DOKLE PONIŽENJA, OVO JE KATASTROFA": Aleksandar Vučić se izblamirao još jednim predizbornim spotom (VIDEO)

Posljednjih godina promotivni predizborni spotovi predsjednika Srbije Aleksandra Vulića izazivaju veliku pažnju i različite reakcije.

  • Mini market

  • 01. Dec. 2023  01. Dec. 2023

  • 0

Tako je bilo i sa posljednjim spotom pod nazivom "Seljaci" koji je snimljen u kafani, gdje se Vučić obraća dvojici muškaraca i prezentuje im šta je to za vrijeme svog mandata uradio za njihovo dobro.

U jednom momentu snimka, Vučić je upitao dvojicu muškaraca "koliko imaju djece". Jedan ima troje, a drugi četvoro djece, na šta je Vučić čovjeku koji ima troje djece rekao:

"Za treće dijete bi 2012. godine dobili 2.100 eura, a sada 17.723 eura. A, da si kao on i da imaš četvrto dijete, dobio bi 25.000 eura".

Kada je čuo za cifru od 25.000 eura, čovjek je samo rekao "izvinite ljudi, žurim kući, imam nekog važnog posla", aludirajući na spavanje sa ženom.

Spot je izazvao brojne kritike, gdje prednjače komentari u kojim se poručuje da Vučić nastavlja sa ismijavanjem svog naroda, te da se na ovaj način šalje poruka kako djecu treba praviti "iz računice".

"Dokle poniženja. Ovaj spot je katastrofa", "O ovoj kampanji neko će u budućnosti snimiti film definitivno, i mnogi će se stidjeti svojih roditelja, i baba i deda u kom vremenu su živjeti", "Čudno pa nisu objavili i snimak kakvog to važnog posla ima ovaj", samo su neki od komentara orisnika koji se mogu pročitati na mreži X.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...