OKUPLJANJE NAJBOLJIH PLIVAČA: Lana Pudar na EP u Rumuniji nastupa u dvije discipline, osiguran TV prijenos

Lana će svoj prvi nastup na ovom prvenstvu imati u srijedu 6. decembra.

  • Sport

  • 01. Dec. 2023  

  • 0

U periodu od 5. do 10. decembra u glavnom gradu Rumunije održat će se seniorsko prvenstvo Evrope u 25 metarskim bazenima, koje će okupiti najbolje plivače Starog kontinenta.

Na ovom prvenstvu našu državu predstavljat će i najbolja bh. plivačica Lana Pudar u disciplinama 100 i 200 metara delfin.

“Lana će svoj prvi nastup na ovom prvenstvu imati u srijedu 6. decembra u jutarnjim kvalifikacijama discipline 200 metara delfin.

Jutarnje kvalifikacije su na programu u terminu od 9.30 sati, dok polufinalne i finalne utrke počinju od 18 sati. BHRT je osigurao direktan prijenos kvalifikacijskih, polufinalnih i finalnih utrka.

Predsjednik i trener našeg kluba Damir Đedović je vođa tima naše reprezntacije na ovom prvenstvu.

Našoj Lani i svim članovima naše reprezentacije želimo puno sreće i uspjeha na Evropskom prvenstvu. Nadamo se da će se zastava naše države opet zavijoriti na pobjedničkom postolju”, saopštili su iz Kluba vodenih sportova Orka Mostar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...