NEUGODNO IZNENAĐENJE U KACIGI: Otrovno stvorenje se zavuklo i stopilo s pozadinom (VIDE)

Teško je reći što bi se potom dogodilo: bi li zmija pobjegla ili bi ga, posve uplašena, napala.

  • Zabava

  • 01. Dec. 2023  

  • 0

Postoje stvari koje čovjek ne očekuje pronaći u predmetima. Iz osobnog iskustva možemo navesti da ne misli da bi mu se u majicu odbačenu na školskom igralištu mogli zavući borovi prelci.

Ako pak govorimo o viralnoj snimci s Instagrama, onda je riječ o nečemu daleko opasnijem - kobri u kacigi. U usporedbi s tim, naše se gusjenice čine prilično banalne.

Nije poznato gdje je i kada snimak tačno nastao, no mnoge je šokirala i to ponajprije zato što se zmija u prvi mah ne vidi. Da čovjek koji je snimio ovaj video nije uočio ko se zavukao unutra, vjerovatno misleći da je riječ o sigurnom zaklonu, vjerojatno bi je podigao u zrak s namjerom da je stavi na glavu. Teško je reći što bi se potom dogodilo: bi li zmija pobjegla ili bi ga, posve uplašena, napala.

Do toga, na svu sreću nije došlo, On ju je na vrijeme vidio, pa je snimio. Zapravo maleno stvorenje izgleda prilično neodoljivo kad ga promatra kako joj se približava. Da, kobre su otrovnice, ali na svijetu je malo stvorenja koja nam na određeni način nisu opasna, a svejedno u njima vidimo ljepotu.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...