DALIĆ NAKON ŽRIJEBA ZA EURO 2024: "Izvukli smo najtežu moguću skupinu!"

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u grup B EURA 2024 u Njemačkoj sa selekcijama Španije, Albanije i Italijom, odlučio je ždrijeb u Hamburgu.

  • Sport

  • 02. Dec. 2023  

  • 0

Nakon što je Hrvatska doznala kako će na Euru 2024. Njemačkoj igrati u grupi B sa selekcijama Španije, Albanije i Italije, ubrzo je prve dojmove rekao selektor Zlatko Dalić.

Hrvatska otvara prvenstvo 15. juna u Berlinu sa Španijom, 19. juna u Hamburgu se sastaje s Albanijom, a 24. juna u Leipzigu slijedi susret s europskim prvakom Italijom.

“Izvukli smo nedvojbeno najtežu moguću skupinu, igramo protiv aktualnog prvaka Europe i aktualnog osvajača Lige nacija. Imat ćemo jako težak posao, ali nadam se da ćemo to uspjeti apsolvirati, kao i uvijek do sad. Naš cilj je proći skupinu, plasirati se u nokaut fazu natjecanja. Bit će teško i neizvjesno, ne smijemo podcijeniti niti Albaniju koja je bila sjajna u kvalifikacijama. Otvaramo protiv Španjolske u Berlinu, a u vjerojatno odlučujućoj utakmici igramo protiv Italije. Dakle, bit će nezgodno, teško i borbeno, ali navikli smo na to. Pred nama je šest mjeseci, počinjemo se polako pripremati i nadam se da mi to možemo riješiti“, rekao je Dalić, prenosi hrvatski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...