NASTAVNICA KNJIŽEVNOSTI ZBOG ONOGA ŠTO RADI BILA PRIMORANA OTKAZ: Sada na drugom poslu ZARAĐUJE MILIONE (FOTO)

Bivša nastavnica je do sada zaradila više od milion dolara.

  • Šareni svijet

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Brianna Coppage, stara dvadeset i osam godina, predavala je književnost u srednjoj školi. U jednom trenutku je otvorila i nalog na OnlyFans-u kako bi isplatila studentski kredit.

"Počela sam samo da bih povećala prihode i da vidim da li mogu da zaradim nešto više", objašnjava ona.

"Opterećivali su me studentski krediti, a željala sam i da dobijem još jednu master diplomu".

Plata nastavnice joj je bila 42.000 dolara godišnje.

Sada je jedna od najplaćenijih osoba na OnlyFans-u.

"Također imam i na desetine hiljada fanova", hvali se Coppage i dodaje da njena zarada sada daleko premašuje njenu nastavničku platu.

U jednom trenutku su i u školi u kojoj predaje otkrili čime se bavi. Iako im je objasnila da su njene karijere potpuno odvojene i da jedan posao ne utječe na drugi, ipak su joj dali uslov da odabere samo jednu stvar.

I ona je odabrala.

"Ponovo bih postupila isto", kaže.

"Ne kajem se uopće. Ljudima mora biti dopušteno da imaju i svoj privatni život, van profesionalnog. Mnogi se pitaju šta bi se desilo da su učenici vidjeli moj profil na OnlyFans-u. Eh, pa sigurno znam da nisu učenici otkrili taj profil. Učenici ga ne bi ni vidjeli da ga neko od njihovih roditelja nije šerovao", objašnjava Brianna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...