ČEKALA JE PUNIH PET GODINA: Ilma Karahmet objavila novu pjesmu "Oči kesten boje" (VIDEO)

Poručila je kako se nada da će "Oči kesten boje" ući u srca njenih obožavatelja

  • Estrada

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Bh. pjevačica Ilma Karahmet predstavila je novu pjesmu "Oči kesten boje", otkrivši da je svoje vrijeme čekala više od pet godina.

Karahmet je na društvenim mrežama posljednjih dana najavljivala novi singl, a danas je konačno objavljena na YouTubeu i drugim streaming platformama.

"Ova pjesma je bila među prvima koje sam odabrala za album i mnogo zavoljela na prvo slušanje. Čekala je svoje vrijeme duže od pet godina i sretna sam da je konačno ugledala svjetlo dana", napisala je Ilma na Instagramu.

Poručila je i kako se nada da će "Oči kesten boje" ući u srca njenih obožavatelja.

"Hvala svima koji su sudjelovali na projektu, a posebno mojim vjernim fanovima što ste uvijek uz mene i što volite moju muziku. Volim vas do neba", poručila je Ilma.

Tekst i muziku za pjesmu je radio Saša Lazić, a za aranžman pjesme je bio zadužen Marijo Pajić. Spot je režirao bh. reditelj Haris Dubica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...