DETALJI NESREĆE U BiH: Povrijeđena 7-godišnja djevojčica i kineska državljanka

U oba slučaja, hitne istražne radnje su poduzete kako bi se utvrdile okolnosti nesreća i odgovornosti vozača.

  • Hronika

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Dvije pješakinje su zadobile teške tjelesne povrede, a jedna neutvrđenog stepena u saobraćajnim nesrećama koje su se u razmaku od pet minuta dogodile u Mostaru.

Prva nesreća dogodila se u naselju Centar 2, u ulici Ante Starčevića, gdje je u 17:45 sati automobil marke Renault, kojim je upravljao I. Z. (23), udario sedmogodišnju djevojčicu. Djevojčica je zadobila teške tjelesne povrede.

Samo pet minuta kasnije, u 17:50, druga nesreća se dogodila na skretanju za naselje Opine. U toj nesreći, N. G. (21), koji je upravljao automobilom Ford, naletio je na državljanke Narodne Republike Kine, L. J. (35) i Y. Q. (42). U rezultatu nesreće, L. J. je zadobila teške tjelesne povrede.

U oba slučaja, hitne istražne radnje su poduzete kako bi se utvrdile okolnosti nesreća i odgovornosti vozača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...