ZA NJEGA SU GODINE SAMO BROJ: Haris Medunjanin dvostruki strelac u pobjedi svog tima u Španiji (VIDEO)

Medunjanin koji će za tri mjeseca napuniti 39 godina bio je dvostruki strijelac za španski Castellon u pobjedi protiv Linaresa rezultatom 4:1.

  • Sport

  • 04. Dec. 2023  

  • 0

Haris Medunjanin, bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, igra sjajno i na zalasku karijere.

Medunjanin koji će za tri mjeseca napuniti 39 godina bio je dvostruki strijelac za španski Castellon u pobjedi protiv Linaresa rezultatom 4:1.

Bivši Zmaj je na ovom meču upisao i asistenciju, te zasluženo odnio epitet igrača utakmice.

Medunjanin je ove sezone do sada odigrao ukupno 14 mečeva. Postigao je sedam pogodaka i upisao šest asistencija.

Castellon je lider na tabeli sa 37 bodova, te su jedan od najvećih favorita za ulazak u "Segundu".

Iskusni veznjak je rođen u Sarajevu 1985. godine. Ponikao je u nizozemskom Alkmaaru, potom je branio boje Sparte Roterdam, Valladolida, Maccabi Tel Aviva, Gaziantepspora, Deportiva, Philadelphije Union, Cincinatija i Zwollea.

Za reprezentaciju BiH ima 60 nastupa i devet golova. Bio je dio generacije koja je 2014. godine izborila nastup na Mundijalu u Brazilu, što je najveći uspjeh u historiji bh. fudbala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...