NASTAVLJA SE ISTRAGA STRAVIČNOG ZLOČINA: Otkrivena lokacija blizu Skoplja na kojoj je ubijena 14-godišnja djevojčica Vanja

Prema priznanju osumnjičenih, djevojčicu su ubili oko 10 sati ujutro, na dan kad su je i oteli, a zatim zapalili vozilo.

  • Hronika

  • 04. Dec. 2023  

  • 0

Tijelo djevojčice Vanje G. pronađeno je u selu Brazda, blizu Skoplja. Do mjesta gdje je ubijena dolazi se makadamskim putem za koji i malo ko zna, a nepristupačno je čak i mještanima, piše Telma TV.

Na lokalnom putu za selo Brazda nema puno saobraćaja, a na dva mjesta postoji skretanje koje vodi do mjesta gdje je ostavljen automobil kojim je oteta djevojčica, a kasnije zapaljen.

Prema priznanju osumnjičenih, djevojčicu su ubili oko 10 sati ujutro, na dan kad su je i oteli, a zatim zapalili vozilo.

Prema zvaničnim informacijama iz istrage, tijelo četrnaestogodišnje Vanje Gorčevske zakopano je u blizini zapaljenog automobila, na njivama sela Brazda, prema sportskom aerodromu Stenkovec u blizini Skoplja.

Za prvoosumnjičenim Ljupčom Palevskim policija i dalje traga. Pretpostavlja se da je pobjegao u Bugarsku.

On se sumnjiči i za ubistvo 74-godišnjeg frizera Pančea Žežovskog kojeg je, prema policijskim informacijama, ubio zbog duga od 500 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...