NOVA MASOVNA PUCNJAVA U SAD-u: "U ovom trenutku čini se da ima više žrtava. Izbjegavajte to područje i uskoro ćemo..."

Američki mediji javljaju o novoj pucnjavi u sveučilišnom kampusu, a radi se o Univerzitetu Nevada u Las Vegasu.

  • Svijet

  • 06. Dec. 2023  06. Dec. 2023

  • 0

Sveučilište je na društvenoj mreži X, ranije Twitter, javilo za dojave o pucnjavi u kampusu, piše BBC.

"Univerzitetska policija reaguje na dojavu o pucnjavi u BEH-u, evakuirajte se na sigurno područje, bježi, sakrij se, bori se", objavio je Univerzitet na internetu, uz napomenu da "ovo nije vježba".

Policija Las Vegasa naknadno je objavila da je osumnjičeni počinitelj "lociran" i da je mrtav.

Kako prenosi CNN, policija Las Vegasa rekla je da "se u ovom trenutku čini da ima više žrtava", ali nisu otkrili više informacija. Pozvali su građane da u ovom trenutku izbjegavaju to područje.

"Čini se da u ovom trenutku ima više žrtava. Izbjegavajte to područje i uskoro ćemo imati više informacija", objavila je policija na X-u.

Nezvanično, broj žrtava je osam, uključujući i počinitelja. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...