ANEL AHMEDHODŽIĆ ODBIO NOSITI KAPITENSKU TRAKU U DUGINIM BOJAMA: Menadžer Sheffielda rekao da "nije upućen"

Izgubili su sinoć od Liverpoola 2:0.

  • Zabava

  • 07. Dec. 2023  07. Dec. 2023

  • 0

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić odbio je nositi kapitensku traku u duginim bojama na utakmici svog Sheffielda i Liverpoola.

Od svih kapitena klubova engleske Premier lige se očekivalo da nose traku "Rainbow Laces" tokom utakmica prošlog vikenda i utakmica sredinom ove sedmice, ali Ahmedhodžić to nije uradio.

Ahmedhodžić se nije oglasio po tom pitanju, ali je engleske novinare zanimalo mišljenje menadžera Sheffielda Chrisa Wildera, koji je priznao da nije upućen u ta zbivanja. Baš čudno.

"Nisam to znao... Nije to odluka kluba, to je lična odluka. Jednostavno nisam znao da je to uradio", rekao je Wilder, prenose agencije.

Inače, za Ahmedhodžića je ovo bila prva utakmica u Sheffieldu u kojoj je bio kapiten svoje ekipe, a završena je porazom od Liverpoola rezultatom 2:0.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...