PREDSTAVNICI FK ŽELJEZNIČAR RAZGOVARALI S VICOM ZELJKOVIĆEM: "Podrška neće izostati"

O detaljima sastanka Vico Zeljković upoznato je javnost preko društvenih mreža.

  • Sport

  • 07. Dec. 2023  07. Dec. 2023

  • 0

Predsjednik FK Željezničar Jusuf Tanović i član UO Plavih Suad Novalić danas su u Banjoj Luci razgovarali s Vicom Zeljkovićem, prvim čovjekom Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

O detaljima sastanka Vico Zeljković upoznao je javnost preko društvenih mreža.

- Iz prve ruke sam dobio informacije o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica, kao i budućim planovima u pravcu kategorizacije UEFA 4. Kao predsjednik FSBiH podržavam ovu inicijativu, te pozdravljam podršku koju je pružio Kanton Sarajevo - poručio je Zeljković.

- Podrška od strane Saveza neće izostati, te smo spremni da se zajedno sa lokalnom zajednicom i Vladom Kantona uključimo u ovaj projekat, kako bi se stvorili bolji uvjeti za nastupe reprezentacije BiH - dodao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...