DRITAN ABAZOVIĆ DOŠAO NA SUĐENJE U ULCINJU, TRAŽIO JE DA BUDE JAVNO: Tužili ga nekadašnji službenik Uprave policije i...

(...) dvojica biznismena.

  • Regija

  • 08. Dec. 2023  08. Dec. 2023

  • 0

U ulcinjskom Osnovnom sudu u devet sati je nastavljeno suđenje po tužbi nekadašnjeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića.

Pred ulcinjskim sudom nalazi se šest tužbi koje je advokat Zoran Piperović podnio protiv Abazovića u ime Zorana Lazovića, biznismena Ranka Ubovića, kompanije "Bemax" i biznismena Aleksandra Mijajlovića, prenosi RTCG.

Abazović je ranije optužio Ubovića i Lazovića za umiješanost u teška krivična djela, pa čak i da priželjkuju njegovu fizičku likvidaciju.

Njih dvojica su to negirali i tužili Abazovića.

Bivši premijer i čelnik GP URA je tražio da suđenje bude javno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...