MILATOVIĆ ĆE POSTHUMNO ODLIKOVATI CRNOGORSKOG PJEVAČA: "I za života je bio znamenita ličnost na regionalnoj..."

(...) umjetničkoj sceni.

  • Estrada

  • 08. Dec. 2023  08. Dec. 2023

  • 0

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović će posthumno odlikovati Ordenom Crnogorske zastave drugog reda crnogorskog muzičkog umjetnika Zorana Kalezića, saopšteno je iz Kabineta Milatovića.

Orden Crnogorske zastave drugog stepena se dodjeljuje za naročite zasluge za Crnu Goru, piše CdM.

“Milatović izražava žaljenje što odlikovanje Zorana Kalezića dolazi posthumno, jer je on i za života bio znamenita ličnost na regionalnoj umjetničkoj sceni. Svojim glasom, Zoran je svijetu prenio zvuke svoje zemlje i rodnog kraja, o kojem je do poslednjeg dana sa ponosom govorio”, kaže se u saopštenju.

Orden će biti uručen supruzi pokojnog Zorana, Ireni Kalezić na svečanoj sjednici povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...