NOVI GAF IVICE DAČIĆA; "DRAGO MI JE ŠTO ME DODIRUJETE": Pokušao da spriječi Miloša Jovanovića da podigne Briselski sporazum prema kameri (VIDEO)

Tokom zajedničkog gostovanja, Jovanović je rekao da je Dačić bio u Vladi koja je pristala da se izmjeste pregovori o Kosovu iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju.

  • Regija

  • 08. Dec. 2023  08. Dec. 2023

  • 0

Nova Demokratska stranka Srbije (DSS) obajvila je video u kojem se vidi da, tokom zajedničkog gostovanja lidera te stranke Miloša Jovanovića i predsjednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića, Dačić Jovanoviću ne dozvoljava da među papirima izvadi baš - Briselski sporazum.

Tokom zajedničkog gostovanja na Radio-televiziji Srbije (RTS), Jovanović je rekao da je Dačić bio u Vladi koja je pristala da se izmjeste pregovori o Kosovu iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju.

"2011. godine od počinjanja tehničkog dijaloga priznali ste njihove lične karte, dali im kopije katastarskih i matičnih knjiga, 2013. godine, gospodine Dačiću, stavili ste Vi paraf na Briselski sporazum i ukinuli smo naše pravosuđe na severu, povukli civilnu zaštitu“, rekao je Jovanović.

Dačić je na to, međutim, rekao da je to "apsolutno neistina".

"Pa kako neistina, evo ga ovde sporazum", odgovorio je Jovanović i pokušao da sa stola uzme Briselski sporazum, kako bi ga pokazao gledaocima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...