IGOR CRNADAK U ŠOKU: SNSD-ova ministrica finansija rekla "Bože pomozi", Radovan Višković brka pojmove, sve je to njemu isto...

Govorio je, među ostalim, i o retroaktivnom imunitetu, izolaciji RS-a, perspektivi cjelovite Bosne i Hercegovine i njene perspektive u EU.

  • Mini market

  • 14. Dec. 2023  

  • 0

Gostujući u programu Face TV-a, Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a i šef Kluba zastupnika PDP-a u NSRS-u, upozorio je da vlasti u RS-u ruše rekorde u negativnom smislu. Pokušavaju dobiti podršku za novo zaduženje od jedne milijarde maraka.

“Zadužuju se kao narkomani! Zora Vidović je na finansijsku situaciju rekla: 'Bože pomozi'”, poručuje Crnadak.

Najavu novog zakona o medijima Crnadak je komentirao ovako: “Višković brka pojmove blog, bot; to je njemu sve isto! Paja Patak i svi drugi su botovi SNSD-a! Oni najviše novca troše na to i na blaćenje svojih protivnika! Najava zakona o medijima je pojačavanje represivnog aparata SNSD-a u RS-u!"

Govorio je, među ostalim, i o retroaktivnom imunitetu, izolaciji RS-a, perspektivi cjelovite Bosne i Hercegovine i njene perspektive u EU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...