ONA JE BOMBA: Tom Cruise ljubi 24 godine mlađu Ruskinju, poznata je po…

„Proveo je većinu noći plešući s Kairovom, ali u jednom se trenutku samo bacao usred grupe žena.“

  • Show

  • 14. Dec. 2023  

  • 1

Tom Cruise (61) primijećen je na zabavi u londonskom Mayfairu s Elsinom Kairovom (36), kćeri istaknutog ruskog zastupnika i bivšom suprugom oligarha koji trguje dijamantima.

„Bili su nerazdvojni, očito su par. Činilo se da je opčinjen njome“, rekao je jedan gost na ruskom za Daily Mail.

Priča se da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu oko 21 sat prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju.

<p>Elsina Kairova</p>

Gospođica Kairova, odjevena u crnu haljinu bez naramenica s dijamantnom mašnom, pozirala je za slikanje s Avramenko Alienom, bivšom takmičarkom Miss Europe, prije nego što je izašla na plesni podij sa svojom zvijezdom „Top Guna“. Cruise i Kairova navodno su zajedno napustili događaj u ranim satima.

 „Cruise je bio vrlo ljubazan - stalno su ga tražili da se fotografiraju s njim i pristojno je odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom da gospodin Cruise ne želi nikakve fotografije“, rekao je izvor.

„Proveo je većinu noći plešući s Kairovom, ali u jednom se trenutku samo bacao usred grupe žena.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...