ŠEĆER NA KRAJ: Željko Bebek postao prvi muzičar koji ima svoj kolač, osmislila ga je…

Za osmišljavanje i provedbu ideje imala je tek sedam dana.

  • Estrada

  • 15. Dec. 2023  

  • 1

Željko Bebek jedini je muzičar koji ima tortu nazvanu prema njemu. Za to je zaslužna trostruka državna prvakinja u slastičarstvu Mirjana Špoljar, koji je za njega osmislila kolač.


''Iznenadila me Mirjana jako i kad smo pripremali koncert u Areni sastavili smo tu priču da ću ja biti, oni su mi tako i rekli, da ću ja biti prvi glazbenik u svijetu koji će imati kolač po svom imenu. Fakat me to zaprimilo, ali ja sam veliki ljubitelj kolača i na neki način mi je imponiralo da Mirjana napravi kolač po nekoj mojoj želji na svoj način. I oduševljen sam kad sam ga isprobao'', rekao je Željko za In magazin.

''Moram priznat da je ideja došla. Vidjela sam najavu za koncert i željela sam sudjelovati u koncertu s obzirom da radim takav posao koji je angažiran 24 sata na da i željela sam ići na taj koncert i rekla sam suprugu željela sam ići i voljela bih napraviti tortu'', ispričala je Mirjana.

Za osmišljavanje i provedbu ideje imala je tek sedam dana.

''Kuhana krema s tri vrste čokolade, između ostalog i opalis čokolada koja je dosta specifična okusima, također tamni kakao jedan brownie biskvit, jedan confie od malina koji je oplemenjen s vanilijom'', rekla je Mirjana. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...