BORCI HEZBOLLAHA NAPRAVILI ZASJEDU I POBILI IZRAELSKE VOJNIKE: Na videu se vidi i zaplijenjeno oružje (VIDEO)

Tenzije su se rasplamsale duž granice između Libana i Izraela zbog povremenih razmjena vatre između izraelskih snaga i Hezbollaha.

  • Svijet

  • 17. Dec. 2023  18. Dec. 2023

  • 0

Libanska grupa Hezbollah objavila je u subotu da je pogodila vojnu lokaciju duž južne granice s Izraelom.

Grupa je saopštila da je “navođenom raketom gađala izraelsku vojnu lokaciju Birket Rishe pored libanske granice”.

Dodaje se da je “meta pogođena s punom preciznošću” i da je napad izazvao “mnoge žrtve i povrede među izraelskim vojnicima”.

Tenzije su se rasplamsale duž granice između Libana i Izraela zbog povremenih razmjena vatre između izraelskih snaga i Hezbollaha.

Napetost na granici dolazi u jeku izraelskih nemilosrdnih napada na Pojas Gaze nakon prekograničnog napada palestinske grupe Hamas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...