VICO ZELJKOVIĆ I YASSER AL MISEHAL DOGOVORILI: Saudijska Arabija će ulagati u bh. fudbal

Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.

  • Sport

  • 20. Dec. 2023  

  • 0

Fudbalski savez Saudijske Arabije ulagat će novac u u fudbal u Bosni i Hercegovini!?

Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.

Kako piše Srpskainfo ugovor bi značio da će iz Saudijske Arabije ulagati u fudbal u BiH. To prije svega znači da stiže pomoć i to u vidu finansiranja brojnih projekata i tu se prije svega misli na infrastrukturu.

Isti izvor navodi da detalji ugovora koji bi trebalo da bude potpisan ove sedmice još nisu poznati, a sve će biti mnogo jasnije kada se delegijacija FSBiH vrati iz Saudijske Arabije gdje će između ostalog u petak biti gosti i na meču finala klupskog Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i Fluminense.

Saradnju sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) nedavno je potpisao i FK Željezničar. Plavi sa Grbavice potpisali su sporazum sa programom Future Falcons, čime je formalno ozvaničena saradnja između kluba i razvojnog programa Fudbalskog saveza Saudijske Arabije.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...