IZNENADA, U 25. GODINI: Preminuo Angus Cloud, zvijezda serije Euforija

Cloud, koji je bio iz Oaklanda, proslavio se u Euforiji glumeći dilera droge Fezca "Feza" O'Neilla, te je brzo je postao miljenik gledatelja.

  • Show

  • 01. Avg. 2023  

  • 0

Angus Cloud, glumac najpoznatiji po ulozi u HBO-ovoj seriji Euforija, preminuo je u dobi od 25 godina, potvrdila je u ponedjeljak medijima njegova porodica. Cloudov publicist Cait Bailey rekao je da je glumac preminuo u ponedjeljak u svojoj kući u Oaklandu u Kaliforniji. Uzrok smrti nije naveden.

"S najtežim srcem morali smo se danas oprostiti od nevjerovatnog čovjeka", rekla je Cloudova porodica u izjavi. Cloudov otac je nedavno umro, navodi se u saopćenju, a glumac se 'intenzivno borio s gubitkom'.

"Kao umjetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je bio poseban za sve nas na mnogo načina... Jedina utjeha koju imamo je znati da je Angus sada ponovno ujedinjen sa svojim tatom, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebali sami boriti u tišini", stoji u saopćenju.

Cloud, koji je bio iz Oaklanda, proslavio se u Euforiji glumeći dilera droge Fezca "Feza" O'Neilla, te je brzo je postao miljenik gledatelja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...