DIONICA JABLANICA-MOSTAR: Poznat identitet vozača koji je jutros poginuo u tunelu Vidikovac na M-17

Passat je od siline udara sletio s ceste i zamalo završio u Neretvi

  • Hronika

  • 21. Dec. 2023  

  • 0

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak ujutro na magistralnoj cesti M-17, na dionici Jablanica-Mostar.

"Nesreća se dogodila u 6,35 sati na dionici Jablanica-Mostar, u tunelu Vidikovac, a u nesreći je smrtno stradala jedna osoba muškoga spola iz putničkoga vozila", kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić.

Sudarili su se automobil Volkswagen Passat i teretno vozilo.

Po Marićevim riječima, u slučaj je uključeno nadležno tužiteljstvo, a policija obavlja očevid nakon čega će biti poznato ima li još ozlijeđenih osoba.

Nesreća se desila u tunelu Vidikovac i u njoj su učestvovali Passat i teretno vozilo. Passat je od siline udara sletio s ceste i zamalo završio u Neretvi.

U sudaru je poginuo vozač Passata, 24-godišnji Jasmin Kovačević.

Na licu mjesta intervenirali su i pripadnici PVJ Mostar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...