VUKANOVIĆ OTKRIO DETALJE NEZAPAMĆENOG SKANDALA NA SJEDNICI: "Stevandić je došao do naših klupa, unio nam se u lice i gurao nas glavom i rukama, a onda je njegov savjetnik..."

-Junačina se ipak nije dala i mnogo uplašila iako se morao probijati sa obezbjeđenjem kroz špalir poslanika opozicije, poručio je Vukanović.

  • Vijesti

  • 23. Dec. 2023  

  • 1

-Da Fabrika mržnje, laži i zla zvana RTRS pokušava da proizvede neku svoju posebnu paralelnu stvarnost i imaginarni svijet, sastavljen od laži i konstrukcija, govori i nevjerovatan prilog u centralnom Dnevniku o incidentu koji se dogodio u Narodnoj skupštini Republike Srpske kada se predsjednik Nenad Stevandić obrušio i fizički nasrnuo na mene i ostale poslanike Kluba za pravdu i red.

alt

I dok ATV mudro ćuti, jer ne mogu smisliti ništa pametno da bi spinovali i branili neodbranjivo Stevandića i režim pa je bolje da se prave mrtvi i ćute, čekaju da se bura stiša, RTRS je prevazišao i sam sebe, poručio je zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

-U prilogu RTRS-a, emitovanom u Dnevniku, kaže se da sam navodno vrijeđao skupštinsko rukovodstvo i porodicu Stevandića, iako se u video snimku može čuti da oni mene vrijeđaju, poslanik SNSD-a Zoran Stevanović naziva me majmunom i idiotom, uz odobravanje ostalih poslanika vladajućih stranaka, jer sam upitao da li je Stevandić svoju svastiku progurao i glasao da bude direktor Agencije za osiguranje Republike Srpske.

Potom mi je Stevandić oduzeo riječ, kažnjavajući me jer sam otrpio uvrede i psovke, a potom se zaletio, uz riječi da će doći da nam objasni, došao do naših klupa, unio se meni i Đorđu Vučiniću u lice i gurao nas glavom i rukama, a njegov savjetnik Siniša Vidović prijetio i psovao.

alt

Po RTRS-u i Stevandiću problem je ipak u otežanom mokrenju, bolje reći otežanom dolasku do toaleta. Stevandić i RTRS tvrde i prenose kako je jadničak imao namjeru otići do toaleta, al smo ga u tome pokušala spriječiti, po nalogu Schmidta koji ima tajni plan da opstruiše i fiziološke potrebe moćnika, ne dozvoljava pražnjenje bešike i stavlja ih na muke. Junačina se ipak nije dala i mnogo uplašila iako se morao probijati sa obezbjeđenjem kroz špalir poslanika opozicije.

Svaki komentar je suvišan, a sjetio sam se mudre i stare narodne poslovice koja kaže „lijepa vakta za one koji obraz nemaju“, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...