HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, NAKON EFENDIĆEVE PORUKE DODIKU: „Upitaj tog heroja Semira, da li je on spreman uzeti pušku i ići u rat. Lako je iz kožne fotelje…“

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 24. Dec. 2023  24. Dec. 2023

  • 0

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon poruke predsjednika Stranke za BiH Semira Efendića upućene predsjedniku bh. entiteta Republika Srpska Miloradu Dodiku.

I dok mnogi korisnici društvenih mreža hvale Efendićev stav, ima i onoh koji podsjećaju kako je Efendić u vrijeme početka agresije na Bosnu i Hercegovinu imao samo 9 godina, te kako je njegova priča o ratu čisti populizam iz „kožne fotelje“.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

 

Podsjetimo, načenik Općine Novi Grad Sarajevo i lider Stranke za BiH Semir Efendić poslao je kratku poruku Miloradu Dodiku.

-Ako Milorad Dodik misli da su svi Bošnjaci kao trojka s kojom je napravio vlast, grdno se prevario.

Može on s njima sve završiti za jednu noć, to znamo svi. Ali ima još Bošnjaka i Bosanaca sa kojima ni on ni njegovi “evropski partneri” ne mogu ništa da završe već hiljadu godina. A probali su barem stotinu puta do sada. Pa neka proba i on. Probali su i Ratko i Radovan…, poručio je Efendić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...