HAOS U CENTRU GRADA: Sarajevski kriminalac pretukao muškarca koji je pokušao da zaštiti djevojku

Kako nezvanično saznajemo djevojka incident nije prijavila policiji jer je s mladićem u prošlosti bila u emotivnoj vezi s njim.

  • Hronika

  • 24. Dec. 2023  

  • 1

Tokom kasnih noćnih sati dogodila se prava drama u strogom centru Sarajeva na križanju ulica Konak, Bistrik i Obala Kulina Bana.

Kako saznaje portal Crna-Hronika opasni mladić iz Sarajeva, koji je od ranije poznat policijskim organima reda i mira prvo je fiziči nasrnuo na žensku osobu a potom i na muškarca koji je htio samo pomoći djevojci od nasilnika.

Kako nezvanično saznajemo djevojka incident nije prijavila policiji jer je s mladićem u prošlosti bila u emotivnoj vezi s njim.

Građani Sarajeva su ogorčeni ali i zabrinuti sigurnosnom situacijom u glavnom gradu Bosne i Hercegovina. Pitaju ministra Katicu da li je sigurnosna situacija u gradu zadovoljavajuća?

Na društvenim mrežama pojavio se cijeli video snimak drame u Sarajevu.

Tuga šta se dešava. Staneš da pomogneš i dobiješ batine. Mladić je sa pištoljem prijetio svima ko je sta da bilo šta kaže. Sutra ovo može biti tvoja majka, sestra, tetka, nana.. užas! ” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Kriminalac sa pokušajem ubistva koji je nedavno izašao iz zatvora “herojski” je napao svoju djevojku u sred Sarajeva. Međutim, par momaka je to spriječilo, ali je nasrnuo na njih prijetivši da će pucati.

Stariji čovjek je to sve vidio i pokušao odbraniti djevojku, ali ga je ovaj “mangup” udario više puta nogom na podu.

To je vidjelo još par momaka iz auta koji su izašli i krenuli kako bi smirli situaciju, ali se navedeni “mangup” uhvatio za torbicu i rekao “hoćete li i vi svoje”, nakon čega se i udaljio. Policija je došla na lice mjesta, ali ga djevojka nije željela prijaviti.” – izjavio je drugi čitatelj našeg portala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...