NEĆEMO TAKO, ZLATANE: Ibrahimović se vratio u Milan i odmah naljutio navijače...

Milan se trenutno nalazi na trećem mjestu Serie A s 11 bodova zaostatka za vodećim Interom

  • Sport

  • 28. Dec. 2023  

  • 0

Zlatan Ibrahimović prije nešto više od dvije sedmice vratio se u Milan, klub u kojem je i završio svoju igračku karijeru i postao viši savjetnik vlasnicima i višem menadžmenu ovog italijanskog prvoligaša.

Potom se prošle sedmice pojavio u Milanellu kako bi obavio razgovor s igračima nakon čega je viđen i u Salernu na utakmici u kojoj su Rossoneri remizirali sa Salernitanom.

Popularni Ibra potom se odlučio za kratku pauzu te je s porodicom otišao u Miami zbog čega za vikend neće prisustvovati utakmici sa Sassuolom.

Navijači Milana smatraju međutim da nije u redu da Ibrahimović odmara i uživa na plaži dok su svi ostali i dalje fokusirani samo na Milan i utakmicu koja ih očekuje u subotu.

U komentarima na njegovu Instagram objavu dali su mu do znanja da bi bilo dobro da se vrati i podrži ekipu. Milan se trenutno nalazi na trećem mjestu Serie A s 11 bodova zaostatka za vodećim Interom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...