ĆULUM NAPASTVOVAO DJEVOJKU: Prijedlog pritvora Banjalučaninu zbog silovanja

Mjere pritvora upućene su Okružnom sudu u Banjaluci nakon ispitivanja osumnjičenog.

  • Hronika

  • 30. Dec. 2023  

  • 0

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je danas pritvor za Banjalučanina Nemanju Ćuluma /30/ zbog sumnje da je silovao dvadesetjednogodišnjakinju

Postupajući tužilac predložio je određivanje mjere pritvora Ćulumu zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ometa krivični postupak uticajem na svjedoke i što bi puštanjem na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Mjere pritvora predložene su i zbog vanrednih okolnosti jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili teža kazna, koje je naročito teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Mjere pritvora upućene su Okružnom sudu u Banjaluci nakon ispitivanja osumnjičenog.

Ćulum se sumnjiči da je krivično djelo silovanje počinio u četvrtak, 28. decembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...