EPILOG HORORA U GLAMOČU: Uhapšena osoba koja je pokušala izvršiti ubistvo, radi se o…

Povrijeđena osoba je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena na odjel hirurgije bolnice u Livnu.

  • Hronika

  • 01. Jan. 2024  

  • 0

Glamočka policija uhapsila je muškarca koji je u nedjelju u obiteljskoj kući u naselju Hasići u Glamoču pokušao ubiti 79-godišnju sobu iz istog mjesta te ju je ozlijedio.

Podsjetimo, djelatnici Policijske postaje Glamoč su dana, 31.12.2023. godine u 04.50 sati zaprimili dojavu od strane djelatnika Doma zdravlja Glamoč da je u obiteljskoj kući u naselju Hasići u Glamoču, osoba rođena 1966. godine iz Glamoča, nanijela ubodnu ranu nožem osobi rođenoj 1944. godine.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Glamoč, gdje su pronašli i u prostorije policije sproveli osobu rođenu 1966. godine.

Povrijeđena osoba je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena na odjel hirurgije bolnice u Livnu, dok je osoba rođena 1966. godine smještena na odjel psihijatrije bolnice u Livnu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...