ČESTITALA NOVU GODINU: Marinika Tepić nakon štrajka glađu poručila da se nastavlja “oslobađanje”

"Kažu i da ću za dve nedelje stabilno na noge. Pa da nastavimo oslobađanje“, navela je Tepić.

  • Regija

  • 01. Jan. 2024  

  • 0

Potpredsjednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu putem društvene mreže X, navodeći da će za dvije nedjelje stati na noge, te da se „nastavlja sa oslobađanjem“.

"Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima koji su se mrštili, ali i razumeli. I kardiologu koji je objasnio da je najjača “infuzija” – u mojoj glavi, u tolikoj rešenosti. Kažu i da ću za dve nedelje stabilno na noge. Pa da nastavimo oslobađanje“, navela je Tepić. 
 

Danas podsjeća, Tepić je u zgradi RIK-a štrajkovala 12 dana, tražeći poništavanje izbora na svim nivoima, zbog niza neregularnosti.

Predsjednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, gostujući u dnevniku Nova S televizije izjavio je juče da se Tepić bolje osjeća.

„Prevezli smo Mariniku Tepić u Novi Sad, svi oni će vaditi krv svaki dan i svake večeri i proveravati nivo glukoze, sa po kašikom supe na svaki sat će se polako vraćati u normalan život, a lekari misle da nema opasnosti po njihovo zdravlje“, rekao je Đilas.

Tepić je najduže štrajkovala glađu, a nešto kasnije su joj se pridružili i Jelena Milošević i Branko Miljuš. Štrajk, koji je proglašen zbog navodnih brojnih neregularnosti na izborima, okončali su u subotu uveče.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...