ŽELJEZNIČAR DOGOVORIO PRVO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Danas predstavljanje mladog veznjaka

Pregovori između tima sa Grbavice i mladog veznjaka traju već neko vrijeme, a nakon što su utvrđeni i najsitniji detalji, dogovor je postignut.

  • Sport

  • 05. Jan. 2024  05. Jan. 2024

  • 0

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i dosadašnji član zagrebačke Lokomotive, Harun Karić, bit će prvo pojačanje Željezničara za nastavak sezone, prenosi N1.

Pregovori između tima sa Grbavice i mladog veznjaka traju već neko vrijeme, a nakon što su utvrđeni i najsitniji detalji, dogovor je postignut.

Zvanično predstavljanje uslijedit će danas, a Karić će biti prvo od nekoliko pojačanja Plavih u borbi za opstanak u društvu najboljih ove sezone.

Karić je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Tuzla Cityja, a sjajne igre omogućile su mu transfer u zagrebačku Lokomotivu.

Ipak, tamo se nije naigrao, pa se povratak u BiH nametnuo kao najbolja opcija.

21-godišnjak je karijeru počeo u omladinskim kategorijama Zvijezde 09, a nastuapo je još za Gradinu i pomenuti Tuzla City.

Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio je u sedam navrata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...