JELENA TRIVIĆ ODBRUSILA DODIKU: "Meni srpstvo nije paravan za bogaćenje!"

"Vjeruj mi, saznao je narod ko si ti. Što bi rekli, progledao", objavila je Trivićeva na Facebooku. 

  • Politika

  • 05. Jan. 2024  

  • 1

"Jelena Trivić se, Milorade, uvijek trudila da bude na liniji sa našim narodom, sa onim što jeste biće našeg naroda”, poručila je predsjednica Narodnog fronta, reagirajući na izjavu Milorada Dodika, koji je ustvrdio da je Jelenu Trivić favorit Amerikanaca i njihovog ambasadora u BiH MichaelMurphya.

"Meni srpstvo nije paravan za bogaćenje, ja svoje srpstvo živim. A tom srpstvu me naučio deda, da biti dobar čovjek i dobar Srbin znači biti pristojan, odmjeren, smjeran, učtiv, po mogućnosti skroman, pošten, dostojanstven, imati obraz. Možeš li se pronaći i u jednom od ovoga?! 

To što politički vrlo jasno kažem da upravo ti vodiš Republiku Srpsku u propast, da prizivaš strani intervencionizam kako bi otišao kao nekakav heroj je naša žalosna stvarnost. Vjeruj mi, saznao je narod ko si ti. Što bi rekli, progledao", objavila je Trivićeva na Facebooku. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...