PREDVODNIK TRENDA: Bradley Cooper na crveni tepih došao u zanimljivom društvu (FOTO)

Zadnji put je došao u pratnji majke 2022. godine na dodjeli Oscara, kada je Bradleyjev film "Nightmare Alley" bio nominiran za najbolji film.

  • Show

  • 08. Jan. 2024  

  • 0

Mnoge zvijezde u nedjelju su stigle na crveni tepih dodjele 81. Zlatnih globusa u Los Angelesu. I dok većina zvijezda na takve događaje dolazi u pratnji supružnika ili partnera sve je više i onih koji vole ‘povesti‘ najbliže članove porodice. 

Predvodnik tog trenda Bradley Cooper koji nerijetko dođe sa svojom majkom Glorijom. Prije dvije godine, upravo mu je ona bila pratnja na dodjeli Oscara. Iako su se njegovi fanovi nadali kako će mu dolazak s mamom donijeti sreću, jer mu je ovo već bila šesta nominacija za Zlatne globuse, to se ipak nije dogodilo. I ovaj put mu je kipić za ‘dlaku‘ pobjegao. No, nije Bradley jedini koji je na ove godine poveo mamu i ove zvijezde su odlučile na glamourozni događaj povesti članove porodice.

 

Tridesettrogodišnji američki glumac Charles Melton bio je nominiran u kategoriji najboljeg sporednog glumca za film "May December", ali mu je kipić odnio Robert Downey Jr. s filmom "Oppenheimer". Meltona smo imali priliku gledati u tinejdžerskoj seriji "Riverdale" i filmu "Zločesti dečki zauvijek". Charles je odlučio na prestižnu dodjelu dovesti majku Sukyong Melton, a na crvenom tepihu otkrio je da je bio bolestan prošle sedmice pa mu je mama skuhala domaću juhu i brinula se o njemu.

 

Poznati 49-godišnji američki glumac često kao pratnju dovodi svoju majku Gloriju Campano. I ovaj put su se i modno uskladili u crnim kombinacijama, a Bradley je cijelo vrijeme mamu držao za ruku. Zadnji put je došao u pratnji majke 2022. godine na dodjeli Oscara, kada je Bradleyjev film "Nightmare Alley" bio nominiran za najbolji film. Cooper je ove godine na Zlatnim globusima bio nominiran u kategoriji najboljeg redatelja i najboljeg dramskog glumca za film "Maestro". Također je spomenuti film, čiji je glumac producent bio nominiran za najbolji film, navodi Gloria.hr.

Ipak su nagrade osvojili "Oppenheimer", Cillian Murphy i Christopher Nolan.

image

Bradley Cooper i Gloria Campano

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...