SKANDALOZNA PROVOKACIJA IZ ISTOČNOG SARAJEVA: Ćosić poslao “poklon” za neustavni 9. januar gradonačelnici Sarajeva (FOTO)

Ćosić je dodao da se “od nečega mora početi”.

  • Mini market

  • 09. Jan. 2024  09. Jan. 2024

  • 14

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, povodom obilježavanja neustavnog 9. januara kao Dana RS-a, kao vid provokacije poslao je gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić paket sa 32 komada torte. On je poručio da njegov potez "nije provokacija" već "iskrena namjera da se pokaže poštovanje".

Obrazlažući svoj potez kazao je da “Karić danas u Istočnom Sarajevu nije prisustvovala najslađoj proslavi Dana Republike Srpske”, te je odlučio da joj pošalje svojevrstan “poklon”.

“Za nju smo odvojili po jedan komad svake od 32 torte napravljene povodom 32. rođendana Republike Srpske”, rekao je Ćosić.

"Zaista nije provokacija, nego iskrena namjera da pokažemo da se poštujemo i da počnemo da se uzajamno radujemo sreći onoga drugoga. Od nečeg se mora početi", napisao je Čosić.

ОД СРЦА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИЦУ САРАЈЕВА Будући да градоначелница Сарајева Бењамина Карић, за разлику од неких својих...

Objavljuje Љубиша Ћосић - Ljubiša ĆosićUtorak, 9. siječnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...