ĆAMIL DURAKOVIĆ O NEUSTAVNOM "DANU RS": "Dodiku je još samo ostalo da u NSRS donese odluku o otcjepljenju" (VIDEO)

"Sada je ostala još samo odluka u NSRS o otcjepljenju i smatram da se tada takve stvari neće smatrati nebitnim, niti trivijalnim", naveo je Duraković.

  • Politika

  • 14. Jan. 2024  

  • 0

Ćamil Duraković, potpredsjednik RS-a govorio je u srijedu u emisiji 7 Plus Hayat TV-a o neustavnom danu RS.

"Žalosno je da nemamo političke pameti da se okupimo oko zajedničke vrijednosti, a to je država Bosna i Hercegovina. Nije samo 9. januar aktivnost koju Dodik i ljudi oko njega provode. Sada je ostala još samo odluka u NSRS o otcjepljenju i smatram da se tada takve stvari neće smatrati nebitnim, niti trivijalnim", naveo je Duraković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...